Over Hoor Haar

Hoor Haar is niet alleen een koor maar ook een hechte groep vrouwen met een speciale sfeer en aandacht voor elkaar. Inmiddels delen de leden meer dan vijfentwintig jaar lief en leed met elkaar. De leden collecteren op vrijwillige basis elk jaar voor de Anjercollecte en zijn vaak van de partij op de jaarlijkse scratch-dag van de Stichting De Kleine Matthëus in Beverwijk. 

Regelmatig worden er extra studiedagen gehouden: dan zetten de zangeressen de puntjes nog even op de muzikale i en is er verder ruimte voor bijvoorbeeld een workshop presentatie of stemvorming. 

Hoor Haar eindigt altijd het seizoen met een buitenbuffet in de grote tuin van één van de koorleden. Iedereen neemt eigengemaakte gerechten mee en natuurlijk wordt er dan ook nog lustig gezongen.

Elk jaar jaar ontvangt vereniging Hoor Haar een basissubsidie van de gemeente Haarlem en genereert het verenigingsbestuur projectsubsidie van:

Het Haarlemsche Muziekfonds

De gemeente Haarlem 

J.C. Ruigrok stichting

Het VSB Fonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds


 

Tweede alten.

 

Mezzosopranen

Eerste alten.

Eerste sopranen 

Eerste alten: Toos Handgraaf, José Hooij, ,Marjan Ruigt, Djuna Denkers.

Tweede alten: Martijn van der Berg, Margôt Hoek, Irene Kol, Miriam Lindström, Mirjam Schellekens.

Tweede sopranen: Tineke van Gessel, Pauline Hijgenaar,, Margriet Bisschop, Jozien Ros, Marjan Nienhuis

Eerste sopranen: Maria van den Berg, Anja van Breukelen, Sonja Noorman, Ans de Vries, Marijke den Nijs, Caro Pappot, Gees Versprille.


Bestuur: Sonja Noorman, Mirjam Schellekens, Irene Kol,  Martijn van den Berg, Margriet Bisschop

Beheer muziek: Miriam Lindström

Beheer website: Martijn van der Berg, Margriet Bisschop